06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Reviews Leyskin

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kwaliteiten van Leyskin. Hieronder vindt u een opsomming van de beoordelingen die zijn ingevuld door klanten die een bezoek hebben gebracht aan Leyskin.

Heeft u zelf een behandeling gehad bij Leyskin? Dan heeft u hier de mogelijkheid om uw mening te geven over de kwaliteiten van Leyskin. Vul hier onder het formulier in en uw review verschijnt op de website.

68 + 1 =
Zinnet Gonenc
24/04/2020

Geeft persoonlijk advies en gaat 100% voor huidverbetering. Ze is ook erg alert geweest met productgebruik tijdens mijn zwangerschap, dank hiervoor!

Beyza Gonenc
26/04/2020

Super fijne schoonheidssalon er wordt echt tijd genomen tijdens de behandeling en voor persoonlijk advies. Na elk behandeling voel me ik helemaal goed!

Cyhantia
30/04/2020

Wat kom ik toch weer graag bij leyskin, ze helpt vanuit haar hart !!

Aspasia Mulder
13/05/2020

Erg tevreden met de resultaten van mijn huid na de behandelingen. Super vriendelijk en professioneel personeel. Zelfs in moeilijke tijden van Corona kon ik mijn skin care goed uitvoeren dankzij de fijne service van LeySkin! Mijn hele skin care pakket thuisbezorgd! Super fijn!

Erva
01/06/2020

Hiervoor lukte het nooit om mijn wimpers gekruld te krijgen met wimperlifting. Bij Leyskin is het wel gelukt! Ben super blij met de resultaat en kom zeker terug. Ook super tevreden met de gezichtsbehandeling. Leyla heeft verstand van de producten en geeft eerlijk advies!

Naomi Boog
19/04/2020

Leyla is heel eerlijk en neemt echt de tijd voor haar klant.
Ik vind het ook fijn dat ik meerdere behandelingen tegelijk kan boeken.

Defne Karli
19/04/2020

Top schoonheidssalon! Ik geniet echt van elk bezoek en direct resultaat in mijn gezicht.

Dallal El Khatib
19/04/2020

Mijn eerste ervaring met Leyskin en ik ben zeer tevreden. Leyla werkt heel hygiënisch en neemt echt de tijd voor je. Ik ga nog zeker terug.

Romy Smits
30/09/2020

Ik kom al vanaf het begin bij Leyskin. Leyla is altijd super aardig en neemt altijd de tijd voor je tijdens een behandeling. De passie, klantvriendelijkheid, professionaliteit en kundigheid zijn de woorden die de salon omschrijft. In de salon voel ik me meteen op mijn gemak het is zeker een aanrader! Je moet het ervaren bij Leyskin.

Nora Charki
30/09/2020

Leyskin is voortdurend bezig met uitbreiding van meerdere behandelingen. Dit is zo fijn! Ik ben nooit uitgekeken bij Leyskin!
Na jaren bij verschillende plekken geweest te zijn heb ik eindelijk mijn plek gevonden. Ik heb al 8 jaar acne hiervoor bij verschillende dermatologen geweest en bij Leyskin mijn oplossing gevonden!
Leyla is heel erg eerlijk als het gaat om behandelingen en verkoop van producten. Ik ben heel erg blij dat ik Leyla heb ontmoet en Leyskin heb ontdekt!

Gemiddelde score vanScore van 5 op een totaal van10 beoordelingen
× Hoe kan ik je helpen?