06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Reviews Leyskin

Wij snappen dat u benieuwd bent naar de kwaliteiten van Leyskin. Hieronder vindt u een opsomming van de beoordelingen die zijn ingevuld door klanten die een bezoek hebben gebracht aan Leyskin.

Heeft u zelf een behandeling gehad bij Leyskin? Dan heeft u hier de mogelijkheid om uw mening te geven over de kwaliteiten van Leyskin. Vul hier onder het formulier in en uw review verschijnt op de website.

81 + 6 =
Laila Van der Linden
06/06/2022

Je merkt dat Leyla liefde heeft voor het vak. Ze besteedt echt tijd aan de klant en geeft je een warm welkom. Leyla kan haar adviezen goed onderbouwen en adviseert hoe je jouw huid ook na een behandeling goed kan verzorgen. Ik kom zeker weer terug!

Anissa Loukili
06/06/2022

Één van de beste schoonheidssalon!
Luistert goed naar je wensen en maakt er iets moois van. 😍

Elise Hoogendoorn
06/06/2022

Zoals altijd ben ik weer goed geholpen en het was ook weer gezellig in de salon. Dankjewel Leyla! Tot de volgende keer

Zinnet Gonenc
24/04/2020

Geeft persoonlijk advies en gaat 100% voor huidverbetering. Ze is ook erg alert geweest met productgebruik tijdens mijn zwangerschap, dank hiervoor!

Beyza Gonenc
26/04/2020

Super fijne schoonheidssalon er wordt echt tijd genomen tijdens de behandeling en voor persoonlijk advies. Na elk behandeling voel me ik helemaal goed!

Cyhantia
30/04/2020

Wat kom ik toch weer graag bij leyskin, ze helpt vanuit haar hart !!

Aspasia Mulder
13/05/2020

Erg tevreden met de resultaten van mijn huid na de behandelingen. Super vriendelijk en professioneel personeel. Zelfs in moeilijke tijden van Corona kon ik mijn skin care goed uitvoeren dankzij de fijne service van LeySkin! Mijn hele skin care pakket thuisbezorgd! Super fijn!

Elif Duzgun
07/07/2022

Heel schoon, lief en rustig…

Judith
07/07/2022

Ik ben heel erg tevreden over de wimperlifting! Zelf heb ik korte wimpers die naar voren staan. Daarom had ik niet veel verwachtingen, maar het resultaat is top! Daarnaast is Leyla ook echt een lieverd!

Nesrine Boubker
07/07/2022

Nu 3 keer geweest . Het is een hele lieve dame , denkt graag met je mee en voert een leuke gesprek met je tijdens de behandeling , ze onthoud elke klant en luistert na je wensen ❤️! Je heb er een vaste klant bij

Aliye Elma
07/07/2022

Super vertrouwelijk gevoel gekregen, al gelijk bij aankomst. Heel vriendelijk en open over alle behandelingen.

Caroline van de Vink
07/07/2022

Leyskin is de ideale schoonheidssalon waar ik al jaren naar opzoek bent geweest. Het maakt niet uit voor welk behandeling je komt ze bieden je altijd wat te drinken aan en helpen je eerlijk.
Ik kan eindelijk zeggen dat ik een egale huid heb. Je kan makkelijk je afspraak online boeken voor de gewenste dagen. Het fijne is dat Leyskin ook op zaterdag en zondag geopend is.

Kyona Hui
07/07/2022

Beste schoonheidssalon. Klantvriendelijk en schoon. Neemt de tijd voor je als klant en luistert met haar hart.
Het is altijd gezellig bij Leyskin. Nu al 2 jaar klant en nog steeds tevreden als de eerste dag.

Sanne Maria
26/01/2022

Vandaag geweest bij Leyskin en enorm tevreden!
Leyla is heel lief en zorgzaam. Ze heeft goed gezorgd voor mijn huid. Er wordt echt tijd genomen om te kijken naar je huid en om productenadvies te geven.
Mijn complimenten! Heel erg bedankt!

Tina eva
04/08/2022

Beste salon, complimenten mag ik zeker geven, betrouwbaar en vertrouwelijk, Leyla dankjewel voor je heerlijk koffie !

Necmiye Yalkovo
26/01/2022

Leyla doet haar werk heel goed. Ze neemt de tijd en werkt heel hygiënisch.
Je kan de salon goed bereiken met het openbaar vervoer.
Het is 5 minuten ongeveer vanuit Utrecht centraal.

Erva
01/06/2020

Hiervoor lukte het nooit om mijn wimpers gekruld te krijgen met wimperlifting. Bij Leyskin is het wel gelukt! Ben super blij met de resultaat en kom zeker terug. Ook super tevreden met de gezichtsbehandeling. Leyla heeft verstand van de producten en geeft eerlijk advies!

Chantal de Bruin
26/01/2022

Leyla voert haar werk uit met liefde! Altijd gezellige en behulpzame collega’s op de vloer.
Leyla neemt de tijd voor haar werk en besteed veel aandacht aan haar klanten.

Lotte Klooster
06/08/2022

Voor mijn verjaardag had ik een bon gekregen voor een gezichtsbehandeling, Het is echt een aanrader, het was heel relaxed en ontspannen! Vriendelijk en professioneel personeel!, IK KOM ZEKER TERUG !

Nicole Veldman
26/01/2022

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad. Echt optimaal kunnen ontspannen & daarna met een super frisse huid de deur uitgegaan.

Carlijn van der vught
06/08/2022

Super professionele beauty salon. Qua personeel, persoonlijke benadering, aankleding, advies en behandeling

Arzu Dogan
15/10/2022

Ik ga al een tijdje naar leyskin, ik ben zo blij wanneer ik bij Leyla bent. Ik weet dat ik me daar kan ontspannen. Ik ben zo zeer tevreden de aandacht dat Leyla geeft voor me huid. Zo vriendelijk hartelijke verwelkoming die je ziet en voelt. Blijf zeker komen.

Anissa
01/06/2022

Leyla is een geweldige vrouw, zij doet dit werk met haar hart. Ik ben altijd tevreden geweest met de behandelingen die uitgevoerd zijn.

Conclusie: Leyskin is een hygiënisch en sfeervolle salon.

Naomi Boog
19/04/2020

Leyla is heel eerlijk en neemt echt de tijd voor haar klant.
Ik vind het ook fijn dat ik meerdere behandelingen tegelijk kan boeken.

Defne Karli
19/04/2020

Top schoonheidssalon! Ik geniet echt van elk bezoek en direct resultaat in mijn gezicht.

Dallal El Khatib
19/04/2020

Mijn eerste ervaring met Leyskin en ik ben zeer tevreden. Leyla werkt heel hygiënisch en neemt echt de tijd voor je. Ik ga nog zeker terug.

Romy Smits
30/09/2020

Ik kom al vanaf het begin bij Leyskin. Leyla is altijd super aardig en neemt altijd de tijd voor je tijdens een behandeling. De passie, klantvriendelijkheid, professionaliteit en kundigheid zijn de woorden die de salon omschrijft. In de salon voel ik me meteen op mijn gemak het is zeker een aanrader! Je moet het ervaren bij Leyskin.

Nora Charki
30/09/2020

Leyskin is voortdurend bezig met uitbreiding van meerdere behandelingen. Dit is zo fijn! Ik ben nooit uitgekeken bij Leyskin!
Na jaren bij verschillende plekken geweest te zijn heb ik eindelijk mijn plek gevonden. Ik heb al 8 jaar acne hiervoor bij verschillende dermatologen geweest en bij Leyskin mijn oplossing gevonden!
Leyla is heel erg eerlijk als het gaat om behandelingen en verkoop van producten. Ik ben heel erg blij dat ik Leyla heb ontmoet en Leyskin heb ontdekt!

Gemiddelde score vanScore van 5 op een totaal van28 beoordelingen
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday