06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Retourneren

Leyskin wil er alles aan doen om te voorkomen dat je jouw producten moet retourneren. We zetten daarom de volgende tools in om jou zo goed mogelijk te helpen tijdens het online shoppen:

 

ADVIES VRAGEN

Twijfel je over een product, maak gebruik van ons vrijblijvende advies. Een goed advies is het halve werk! Leyskin adviseert daarom iedereen eerst advies te vragen, alvorens zij een aankoop doen. The more we know, the more you glow!

 

FOTO’S & VIDEO’S

Doormiddel van foto’s of video’s van jouw huid met duidelijke uitleg kunnen wij jou van het beste advies voorzien. Zo kijken wij naar welke producten het beste is voor jouw huidtype.

 

PRODUCTINFORMATIE

Alle additionele informatie over het product is te vinden in de beschrijving. De tekst wordt met zorg samengesteld en geeft een complete uitleg van het product en zijn werking. De teksten zullen afwijken van andere websites, omdat deze persoonlijk zijn gemaakt en met de jarenlange ervaring zijn geschreven. Zo vind je ook extra tips en tricks bij het product en gaan wij net even een stapje verder in de uitleg dan andere websites.

 

14 DAGEN BEDENKTIJD

Mocht je desondanks alle bovenstaande hulpmiddelen toch een artikel moeten retourneren dan is dit bij Leyskin geen probleem. Wij helpen je dan uiteraard graag verder. Onderstaand vind je onze garantieregels en een stappenplan waarin een duidelijk overzicht staat over hoe je artikelen kunt retourneren.

 

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren, de kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Wij adviseren ten aller tijden je pakket aangetekend retour te sturen omdat je dan verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of DHL (indien aangetekend). Wanneer je ervoor kiest het product terug te sturen, zal het product met alle geleverde toebehoren, in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd aan Leyskin geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van het retourproces, dien je het retourformulier volledig in te vullen. Deze vind je terug onderaan de pagina.

 

 

 

Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je bankrekening na ontvangst in goede orde.

LET OP: het product mag niet beschadigd, gebruikt of geopend zijn en moet in de originele verpakking zitten.

LET OP: Indien een bestelling retour gedaan wordt, dient deze in zijn geheel geretourneerd te worden. Inclusief eventueel gratis geleverd product. Als de bestelling niet in zijn geheel geretourneerd wordt, zal de productprijs van de/het missende product(en) in rekening en/of mindering gebracht worden.

 

Wij begrijpen dat je het product goed wilt bekijken en beoordelen maar maak het om geen enkele reden open en draai niet aan eventuele doppen. Als de sealing van het product los is gehaald of een product is open gemaakt kan deze niet geretourneerd worden.

 

Foutieve producten ontvangen? Controleer altijd eerst jouw bestelling, voordat je ze in gebruik gaat nemen. De producten mogen niet onrechtmatig in gebruik worden genomen en vervolgens aangemeld worden voor retour. Het gaat om hygiënische producten, die niet meer verkocht kunnen worden.

 

Retourformulier:

Klik hier voor het retourformulier.

 

 

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday