06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Behandelingen

Welk behandeling moet ik kiezen?

Wil jij graag een gezichtsbehandeling, maar weet jij niet wat geschikt is voor jouw huid?

Neem dan contact op via het contactformulier. Wij helpen jou graag verder door samen een behandeling uit te kiezen.

Threaden

Al jaren wordt epileren met draad voor onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in de Arabische landen en het Midden-Oosten, maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes. Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit. Deze methode is zeer geschikt voor een gevoelig huidtype.

Lashes

Droom jij van prachtig gekrulde wimpers? De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Chemical Peels

Chemische peelings zijn een van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen, uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren.

Eyebrows

Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een erg belangrijk onderdeel van je uitdrukking. Dit kan een wat dunnere vorm zijn maar ook alleen maar wat donshaartjes verwijderen kan al een mooi effect geven afhankelijk van je wenkbrauw, gezichtsvorm en wensen.

Massage

Een (gehele) lichaamsmassage geeft soepele spieren en gewrichten warmte, een prettig gevoel en hernieuwde vitaliteit. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, zoals ‘spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, stijve nek, rug en slaapproblemen worden verzacht.

Facial

Het krijgen van een gezichtsbehandeling eens in de maand zorgt ervoor dat je de huid de boost geeft die het nodig heeft. De huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoge concentraties werkzame stoffen bevatten

Waxing

Wil jij ook af van je ongewenste haren? Je kunt kiezen uit verschillende zones. Het haar blijft langer weg door het te waxen. Na het waxen komt het haar dunner terug. Tijdens het waxen trek je de dode huidcellen mee en verdwijnt het haar met haarzakje mee. Bij Leyskin wordt gebruik gemaakt van warme wax en wax patronen.

Permanente make-up

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré powder brows
Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen.

Meer informatie, klik hier.

Leyskin permanente make-up

Dermapen4 microneedling

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De techniek werkt met minuscule pulserende naaldjes, die kleine kanaaltjes in de huid maken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt.

Meer informatie, klik hier.

× Hoe kan ik je helpen?