06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Behandelingen

Welk behandeling moet ik kiezen?

Wil jij graag een gezichtsbehandeling, maar weet jij niet wat geschikt is voor jouw huid?

Boek dan de behandeling ‘gezichtsbehandeling op advies’ via de knop ‘afspraak maken’.
Wij helpen jou graag verder in de salon. Tijdens deze behandeling kunnen wij naar je huid kijken en samen bepalen welke behandeling we gaan uitvoeren.

Epileren

Al jaren wordt epileren met draad voor onder andere wenkbrauwen gebruikt. De oorsprong ervan ligt in de Arabische landen en het Midden-Oosten, maar wordt sinds een aantal jaar ook gebruikt in de westerse wereld en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire manieren van het verwijderen van ongewenste haartjes. Het veroorzaakt geen ingegroeide haartjes en kan gedaan worden in alle delen van het gezicht. Het geeft geen littekens of verbranding en rekt de huid niet uit. Deze methode is zeer geschikt voor een gevoelig huidtype.

Wimpers

Droom jij van prachtig gekrulde wimpers? De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Wimperlifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers.

Peeling

Chemische peelings zijn een van de meest populaire niet-invasieve cosmetische ingrepen, uitgevoerd om het uiterlijk van de huid te verjongen en te verbeteren. Een chemische peeling zorgt ervoor dat het huid zichzelf vernieuwt, waardoor fijne lijntjes, acnelittekens en pigmentvlekken verminderen. Het zorgt er ook voor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid kan gaan vervellen, waardoor de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen vormen je gezicht en zijn daarom een erg belangrijk onderdeel van je uitdrukking. Dit kan een wat dunnere vorm zijn maar ook alleen maar wat donshaartjes verwijderen kan al een mooi effect geven afhankelijk van je wenkbrauw, gezichtsvorm en wensen.

Massage

Een (gehele) lichaamsmassage geeft soepele spieren en gewrichten warmte, een prettig gevoel en hernieuwde vitaliteit. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress, zoals ‘spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, stijve nek, rug en slaapproblemen worden verzacht.

Gezichtsbehandeling

Het krijgen van een gezichtsbehandeling eens in de maand zorgt ervoor dat je de huid de boost geeft die het nodig heeft. De huid wordt dieper gereinigd en behandeld met producten die hoge concentraties werkzame stoffen bevatten

Leyskin permanente make-up

Permanente make-up

De nieuwste trend op het gebied van permanente make up is Ombré powder brows
Hierbij is de aanzet van de wenkbrauwen lichter en naar de punten toe donkerder. Dit is namelijk ook de natuurlijke groei en verloop van onze wenkbrauwen.

Meer informatie, klik hier.

Brow Lamination

Brow lamination wordt ook wel de “Fluffy Brow” trend genoemd. Tijdens de Brow Lamination behandeling zorgen we ervoor dat de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting wijzen. Dit doen we met zachte lotions. Deze lotions zijn speciaal ontwikkeld voor de wenkbrauwen en zijn daarom niet te vergelijken met Wimperlifting vloeistoffen.

Lotions tijdens de behandeling maken de wenkbrauwen zachter en langer, waardoor de wenkbrauwen er tot wel 150% voller uit kunnen zien!

Deze behandeling is ideaal voor stugge, warrige en asymmetrische wenkbrauwen. Tijdens de behandeling liften we de wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting zo blijven je wenkbrauwen netjes en strak.

Brow lamination blijft 4 tot 8 weken zitten maar het verschilt per persoon. Deze behandeling is niet voor iedereen geschikt.

Wil je weten of Brow lamination voor jou is geschikt ? Klik hier

Leyskin - Brow Laminiation

Dermapen4 microneedling

De Dermapen 4 is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen 4 is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en verfraaien zonder de opperhuid te beschadigen. De techniek werkt met minuscule pulserende naaldjes, die kleine kanaaltjes in de huid maken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt.

Meer informatie, klik hier.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday