06 – 25 54 19 02 info@leyskin.nl

Afspraak maken

ALGEMENE VOORWAARDEN ONLINE BOOKING

Bij het maken van online afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De
aanbetalingen kunnen variëren van bedrag. Wij berekenen 20% van de behandeling als aanbetaling.

Alle behandelingen zijn alleen voor vrouwen. Let op: boek je toch een behandeling en komt dit niet overeen met onze algemene voorwaarden online booking dan vervalt de hele aanbetaling.

Afspraak maken

Afspraak maken voor een behandeling kan vanaf heden via ons online reserveringssysteem.

Afspraak verplaatsen

Mocht je een afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos 24 uur voor je behandeling. Dit is mogelijk via onze online agenda. Na het maken van een afspraak ontvangt u een bevestigingsmail met een link om uw eigen afspraak te kunnen wijzigen. Bij vragen verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen op 06-25541902 of via de mail info@leyskin.nl.

Annuleringskosten

Je kunt je afspraak 48 uur van tevoren afmelden. Bij het annuleren van je afspraak rekenen wij 50% administratie kosten van je aanbetaling. Heb je je afspraak te laat afgemeld, dan vervalt de hele aanbetaling.

Verhindering

Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor
jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Bij binnenkomst van 15 minuten, brengen wij de gehele behandeling in rekening.

Bij binnenkomst van 20 minuten of later zijn wij genoodzaakt de behandeling te annuleren. Voor het annuleren brengen wij de gehele aanbetaling in rekening.

 

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday